Packar

Blev plötsligt jättestressad. Måste hinna packa klart, plugga, städa, hitta min kamera! ladda in nya låtar på ipoden och duscha. Har ingen tid till att göra detta imorgon eftersom att vi åker direkt efter att jag slutat skolan. Bråttom!

Packningen är i alla fall nästan färdig!


Tummen-ner

Tjenamors. Dagen har varit helt okej, inklusive två tillfällen. Imorse var det stopp på tvärbanan mellan Liljeholmen och Gullmarsplan så jag satt på tvärbanan och väntade på att den skulle åka i över en timme. I vanliga fall brukar det ta max 20 min så jag var väldigt sur när jag väl kom fram, hade ju liksom kunnat sova ytterligare en timme till. Det andra dåliga var att jag mådde dåligt efter idrotten. Temat var valfritt och jag hoppade trampet (lärde mig att landa på fötterna när jag gjorde en volt) stod på händer och landade i brygga, lirade lite fotboll och spelade badminton med Tompa (idrottsläraren) och han sköt "bollen" så att den flög över nätet till olika sidor varje gång (sprang som en dåre) Detta gjorde jag om och om igen, och under halva lektionen hade jag redan fått träningsverk i benen, men jag fortsatte och överanstängde mig och jag kan säga er att mitt huvud inte alls mådde bra efteråt och gör fortfarande ont. Ska ta en alvedon nu och förhoppningsvis hjälper det! Vi hörs snart. 

Hassela

Som jag har nämt åker jag till Hassela på torsdag. Vi ska till vårat landställe och de senaste åren har vi firat påsk där. Denna gång har jag med mig Emma och jag ser fram emot en fartfylld tid där uppe! It's going to be awesome!

Huset

*Ignorera min pose*


Plans

Tisdag: Träffa Malin, fika, plugga, köpa vantar + mössa inför Hassela.
Onsdag: Göra klart allt plugg som ska vara inlämnat innan lovet börjar och packa inför morgondagen.
Torsdag: Sista dagen i skolan, sedan LOOOOOOOOOOOOV! Direkt efter skolan åker jag till Hassela med Emma!
Resten av dagarna kommer jag att befinna mig uppe i Hassela tills på måndag då jag kommer hem igen :)


I'm-pretty-tired-from-last-night

Igår kväll var jag på fest hemma hos Elin Plahn. Festen började jättebra med kompisar och nytt folk som jag lärde känna under kvällen, skit härliga människor! Runt 12 var jag tyvärr tvungen att gå...... men det kanske var lika bra eftersom allt spårade ut en timme strax efter att jag åkt. Stackars Elin :/ Mötte Malva i Slussen och vi började åka hemåt (var liksom ingen idé att åka tillbaka eftersom att jag fick reda på att objudna gäster kommit dit och förstört) så jävla tråkigt när sånt händer. Usch. Väl i Mälarhöjden träffade vi en kompis och gick hem till mig ett tag. Somnade trött som in i ******* klockan 6. Bra jobbat..

Den enda bilden jag lyckades ta


Praise-It-Like-You-Should

Vintage mässan var bra igår men det var alldeles för mycket folk och man fick tränga sig för att komma fram. Trots "kaoset" hade vi det roligt och mamma var glad över att vi hjälpt till! Lite bilder:




VINTAGE-MÄSSAN

Good morning sunshines! Vaknade för drygt en timme sedan och har hunnit med att äta frukost och ta en lång dusch. Idag är den årliga Vintage mässan och min mammma kommer vara där för andra gången och sälja kläder eftersom hon har en vintage/second hand butik på söder. Med mig har jag mina underbara vänner Kajsa och Emma som så gärna ställt upp på att hjälpa till. Thanks!

Förra årets mässa när jag och Kajsa var där.  

Peace-and-love

Slutade redan halv 2 idag och då åkte jag och Nicole till Fridhemsplan och chillade hos henne ett tag innan vi runt 5 åkte mot stan. Utanför Nicole's port träffade vi på Carla, Amanda och Mikaela och de skulle också till stan så vi åkte dit tillsammans. I stan kollade vi runt i butiker, (köpte inget!) skrattade och hade det väldigt trevligt!


Haha, Amanda och Nicole kör på!

I'm-the-king-on-making-waffles



Våffeldagen

Godmorgon! Direkt nu på morgonen har jag muntligt nationellt prov i engelska. I look forward to it! Hur det en går så är det spikat att jag ska äta våfflor till lunch, mumma. (Haha, jag har ju redan börjat fira våffeldagen typ en vecka innan känns det som). NU måste jag klä på mig och skynda mig lite, ska nämligen möta Nicole i Gullmars. Hoppas ni får en bra dag, med många våfflor! hehe.


You-make-me-laugh

Mår mycket bättre nu! Lite piggare efter att ha sovit och ätit middag som var jättegod. Pratar också med lite folk som alltid får mig på bra humör! Pluggningen går sådär, gör flera saker samtidigt "typiskt mig". Andra Avenyn börjar klockan nio och tills dess ska jag vara lite social med pappas första fru som är på besök.


TRÖTT

Inledde dagen med nationella i engelska vilket gick bra, det enda som jag är lite orolig över är att jag ibland inte skrev inom ämnet då jag valde att skriva om hopp i framtiden. Jaja,  får se hur det går..  
- Jag är väldigt trött, för det mesta trött på plugg, men det är väl dem flesta? Har ont i huvudet också från igår när mitt "fadderbarn" nockade mig. Oj vad jag klagar. Hur som helst, nu ska jag samla mina krafter och sova lite innan jag plockar fram plugget.. KRAM

Formentera-in-my-heart

Pluggar inför spanska provet jag har imorgon. Vet egentligen inte vad jag har prov på men läser ett flertal kapitell i boken och går igenom grammatiken extra mycket eftersom det alltid är grammatiken jag failar på.
Imorgon kommer min saknade pappa hem från Spanien och det ska bli skönt att ha honom hemma igen efter de 3 veckorna han varit borta. Pratade med honom för en stund sen och han sitter på en restaurang i Ibiza i bara skjorta och shorts och kollar på solnedgången. Hej, mitt namn är avundsjuk! men i sommar åker jag äntligen dit!!! L-Ä-N-G-T-A-R


Börjar bli en tradition att jag och Kajsa flyger till Formentera, tredje gången gillt i sommar!

It's-hard-to-choose

Sitter just nu med nymålade naglar och bläddrar igenom HM katalogen. Blir nästan sugen på att köpa en till bikini  trots att jag redan köpt två i januari, men man kan ju aldrig få nog av bikinisar under sommaren, eller? ååååh, beslutsångest.

Yesterday







Mind-over-matter

Sov över hos Elin inatt. Vaknade imorse av att hennes lillasyster Molly kom in i rummet och pratade, så söt! Vi åt våfflor till frukost (för andra gången den här helgen) vilket var lika gott som vanligt. Båda var extremt trötta efter gårdagen så vi vilade ett tag och till slut somnade vi med varsin hund intill oss, mysigt!


I'm-coming-out



Nu sticker jag till Hammarby Sjöstad!

Brand-new-day

Jag och Sanna började våran lördagsmorgon med att springa som faktiskt var väldigt härligt!
När vi kom tillbaka gjorde vi våfflor och de blev oförväntat bra. Om cirka 2 timmar ska jag börja bege mig tillbaka mot Mälarhöjden för att möta Malva och dela ut informationsblad ännu en gång. Jippie! Men nu ska vi kolla klart på en film vi somnade till igår. Have a great day!

Just-to-hear-about-my-day


Efter skolan åkte jag till Rådmansgatan där jag mötte Elin och Sanna på wooken. Elin visade stolt upp tidningen hon var med i och vi diskuterade lite om Dolph och hans charm.

När Elin gått gick jag och Sanna runt i lite butiker innan vi satte oss ner på ett fik i väntan på att Sannas kompis Nathalie skulle sluta sitt jobb. Vid 7-tiden åkte vi till Årsta där vi mötte henne och Sanna fick tillbaka sin älskade kamera.

Vi åkte hem till Sanna och efter ett litet tag kom också hennes kompis Roila. Hon ville dra ut men vi var inte så taggade, så istället satt vi framför datorn och geekade. Ganska trevligt.

Och för cirka en timme sedan följde vi Roila till pendeltågen för att säga hejdå.

FRIDAY-I'M-IN-LOVE

Gud så jag längtat efter denna dag! skolan har plågat mig med allt plugg..
Idag ska jag träffa Sannis, ska åka till JENSEN och möta henne där efter skolan så jag får väl antagligen träffa Elin och Plahn också, roligt! Jag och Sanna ska i alla fall ta en tripp på stan och eventuellt blir det någon fest på kvällen. Låter awesome i mina öron! Måste packa ihop lite saker nu. Ha en toppen fredag!

Haha


Their-Cell-Girl-in-a-coma


There-is-a-big-hole-in-my-jeans


Kul, idag sprack mina jeans när jag skulle sätta mig ner. Hörde hur jeansen sprack och skrattade lite smått för mig själv. Någon frågade mig vad jag skrattade åt och jag drog en vit lögn att det var en rolig bild på min mobil..

Sleepyhead

Dagen har varit suverän bortsett från huvudvärk. Jag hade egentligen kör när jag började skolan men gick aldrig dit på grund av att mitt huvud höll på att sprängas. Direkt när jag fick syn på Nicole sprang jag fram till henne och gav henne en bamsekram och massa gratulationer.
Äntligen, är mitt engelska föredrag avklarat och det gick väldigt bra!
På rasten gick jag och Rebecka till konsum för att jag skulle köpa en tårta till Nicole och senare på lunchen fick hon sin överraskning. Hon blev jätteglad när hon såg oss sjunga med tårtan i handen. Hela matsalen stannade upp när vi sjöng, haha.
Runt ett fick jag gå hem eftersom att huvudet gjorde så ont, lite synd på min sockertopps födelsedag och allt men det gick verkligen inte att vara i skolan med värken.


Födelsedagsbarnet

Sweet-sixteen

Grattis på födelsedagen fining!!!!!! Hoppas du får en grymt bra dag!


Off-to-bed

Sängen kallar på mig och datorn får följa med. Finns det något kul på tv tro? Händer så sällan att jag tittar på tv, de programmen jag följer kollar jag oftast på webben. MEN ÅH, bara för det upptäcker jag att det råkar vara Desperate housewives på tv just nu. Har i och för sig redan sätt det avsnittet som sänds nu, men det var evigheter sen så jag kan ju inte direkt förlora något på att se det en gång till. Vi hörs mera imorgon, godnatt!


Great-dessert


Blev enormt sockersugen helt plötsligt och nu är jag proppmätt efter en väldigt smarrig efterätt! Under kvällen har jag hunnit med att plugga lite, duscha, kolla igenom HM katalogen, flyga över en tröskel och landa rakt på golvet (fråga mig inte hur detta gick till..) så nu har jag ett blåmärke på smalbenet. Bingo! Har också hunnit lägga upp en plan på hur jag ska tjäna ihop en viss summa som ska spenderas när jag åker till USA! Nu hade jag tänkt att föra över lite bilder från min mobil till datorn. Ciao på ett tag.

Plötsligt-händer-det..!


25 kr rikare, woho..


Hello-spring

Årets första tussilago har upptäckts! Wiiiiiiii, nu är det verkligen vår! Man märker att vårkänslorna har kommit, solen skiner, snön smälter snabbt som tusan, åh vad härligt det är! Inte speciellt lång tid kvar till sommaren heller. Jag och Nicole kom fram till att det bara är cirka 3 månader kvar tills vi slutar på Vittra. Vi kom in på ett känsligt ämne när vi föreställde oss säga hejdå till våra ansvarspedagoger (mentor/lärare) och gud vad vi kommer att sakna dem, synd att sådana lärare vi har inte kan följa oss resten av skolgången. 
För övrigt, går mitt pluggande tro det eller ej, rätt så bra. Jag har kommit igång med SO:n som jag ska redovisa imorgon och om jag verkligen lägger på ett kål ska jag nog hinna klart innan dess!



Nicole under EA:n idag (eget arbete)


Ogillar-detta

Alla lärare måste ha vaknat upp på en dålig sida, jag seriöst drunknar i läxor! Jag orkar inte-inte-inte plugga.

Usch, vad jag inte ser fram emot att ta tag i mitt berg av plugg..

I-thought-you-knew

Ska alldeles strax åka iväg till mamma men hinner skriva ett snabbt inlägg innan jag sticker!
Imorgon är det en ny vecka med SO redovisning, eng redovisning, nationellt prov i engelska och dessutom muntligt NP i engelska. Jag ser inte alls fram emot detta.. det enda roliga som händer mellan måndag och fredag är Nicoles födelsedag på torsdag! Hon lär nog nog älska min present till henne om jag känner henne rätt! 
Måste skynda mig till tunnelbanan nu, ha det bra!

På Halloweenfesten


A-smile-can-affect-so-much


SEE-THE-SUN




Duktigt!

Jag missade melodifestivalen igår och min kompis Elin och hennes cheerleadinggrupp var där och visade sina moves. Såg ett klipp idag och hon var jätteduktig! Väldigt tråkigt att jag inte såg det live igår. Aja, grattis!

Elin till höger

Dålig-uppdatering

Tyvärr hinner inte Isa blogga längre, det är lite synd, men jag klarar mig :)
Igår delade jag ut 500 informationsblad i Mälarhöjden, jag arbetar nämligen då och då för pappas jobb, han är mäklare och ibland delar jag ut informationsblad om visningar här i Mälarhöjden och för det tjänar jag 1 kr per brevlåda!
Det tog ca 2 timmar innan jag var klar med lapputdelningen och då gick jag hem till Emma. Vi satt för det mesta framför datorn och kollade på Vampire Diaries. Middag åt vi hemma hos mig och under hela kvällen kollade vi på ytterligare 3 avsnitt av serien.

Emma och jag på Bullandö år 2008


This-night


Det blev en riktigt bra kväll med got mat i sällskap av mamma, födelsedagsbarnet och hans flickvän. Kvällen kan beskrivas med många skratt, prat om många minnen, resor, diskussioner, familjehistoria och planer inför sommaren/hösten, en mysig tid med familjen helt enkelt. Om fem minuter ska jag gå och lägga mig, ovanligt så här tidigt på en fredag men jag är helt slut efter dagen så det ska bli jätteskönt att krypa ner i täcket. Godnatt!

Ready-to-go


Ha en bra fredagskväll allihopa!

Happy-birthday!

Hemma från skolan. Började dagen med muntliga nationella i svenska, det gick faktiskt bra och var inte alls svårt. Sedan hade jag NO, pluggade ellära och började skissa på vår nya uppgift, nämligen att bygga en attraktion. Jag har en idé som är grym! Engelska redovisningen är flyttad till torsdag nästa vecka eftersom jag hade mitt NO pass samtidigt som redovisningen. Under lunchen stormade barn in i matsalen och jag undrade vad som pågick och då  tittade jag mig omkring och fick syn på Bert Karlsson, vet inte varför han var där, men han åt i alla fall vår lunch. På eftermiddagen gjode jag matteprovet och det gick helt okej. Ikväll ska jag och mamma fira min storebror Valentin som fyller 26! Det ska vi göra på restaurang och jag tror att det blir jättekul och trevligt! Min faster kan jag tyvärr inte fira ordentligt eftersom hon bor i Göteborg men jag sjöng för henne på väg till skolan i morse, så grattis, grattis!



Storebror som liten, saknar tiden då han bodde hemma




Äntligen-hemma!

..Och gissa var jag fann nyckeln? jo, i torktumlaren.. det mest underligaste stället man kan lägga en nyckel på. Skönt att den är tillbaka igen, började känna mig lite vilsen när jag inte kunde hitta den.
Juste, jag skulle berätta lite om min dag! När skoldagen var slut åkte jag med Joanna, Kajsa och Emma till Gamla stan och fikade. Efter fikan gick vi till slussen, så underbart med solen som värmde. Man blir verkligen glad! I Slussen gick vi runt i lite butiker innan vi åkte hemåt. Väl i Mälarhöjden gick jag med Kajsa hem till henne och resten av dagen har jag redan skrivit om. Mina ögon håller på att slockna så jag säger hejdå för idag. Imorgon är det Fredag! och då fyller min kära bror och faster år!


Tonight's-today

Vid 5 tiden gick jag hem till Kajsa. Vi kollade igenom hela Photo Booth på hennes dator, och jag kan säga er att det nästan var 1500 bilder och inprincip alla var från år 2009. Jag kan avslöja att en del bilder kommer läggas upp på facebook! 
På kvällen var jag på gårn tillsammans med Kajsa, Björn, Patrik, August, Jens och Axel. Vi hade det trevligt med te och spel.
Annars har dagen varit bra förutom att jag hade huvudvärk hela eftermiddagen, men det har som tur gått över nu.
Ska försöka hinna med att plugga och städa lite innan jag går och lägger mig. Men först, Duschen.

Kajsa, när vi var i Idre på jullovet.



I-look-up-to-my-big-sis


9-MARS

Det har varit kaos i skolan idag på grund av prinsessan Victorias vistelse.
Hon åt lunch tillsammans med vår rektor och lite folk uppe på samma plan som vi seniorer arbetar, vilket gjorde att vi inte kunde vara där när hon var där.. Så istället gick vi på promenad och när vi kom tillbaka till skolan höll lärarna kvar oss i matsalen, för att vi inte fick gå upp och arbeta eftersom prinsessan fortfarande var kvar. Det var ganska onödigt eftersom hon aldrig blev klar, så vi slutade efter 20 min efter att ha fikat i matsalen.. alltså 2 timmar tidigare en vanligt. Tack prinsessan!

Prinssesan Victoria.
Haha OM småbarnen var förtjusta i henne! Det var en stor bildad kö när jag kom ut på skolgården.


WE-ARE-THE-PEOPLE

Hej igen! Under den senaste timmen har jag hunnit med att plugga och måla naglarna. Till det har jag druckigt blåbärste och ätit vindruvor.
Imorgon kommer kronprinsessan Victoria till min skola för att få en inblick om hur det är på just vår Vittra-skola. Hennes ankomst blir säkert spännande!
Efter skolan har jag en så länge inga planer förutom att Kajsa ska äta middag hos mig.
Nu ska jag hoppa i duschen och sedan kolla lite på tv.


Hello-there-new-shorts

Dagen började med skola och sedan stan med Kajsa som kommit hem från Åre!
I stan passade jag på att köpa mina efterlängtade shorts. Ett tag var jag osäker på om jag skulle köpa de eller inte men till sist valde jag att köpa de ändå.
Jag har fått ännu mer plugg igen så jag ska redan nu påbörja ett arbete om att "göra sin röst hörd" men först, äta!
 

No-I'm-not-colorblind-I-know-the-world-is-black-and-white





Time-is-running-out

Ångest. Tiden rinner som sand mellan fingrarna. Jag vill INTE att lovet ska ta slut.


Today-was-a-beautiful-day



Jag vaknade hemma hos Isa halv ett och åt en god frukost. Jag gjorde iordning mig och sprang till tunnelbanan för att hinna med mitt tåg. I Mälarhöjden hoppade kusin Freja på mitt tåg och gjorde mig sällskap till Skärholmen för att kolla på en tröja och shortsen från Top Shop. Till min besvikelse fanns inte shortsen på Top Shop, så typsikt nu när jag hade råd :( men jag köpte en mysig grå tröja så jag var ändå glad. Shortsen får jag köpa nästa gång jag åker till stan! När vi hade handlat klart gick vi hem till Freja och åt lunch samt kollade på en barnfilm som inte var så bra.. haha. När filmen var slut gick vi ut på isen för att ta en promenad och det var SÅ underbart att få solen i ansiktet. Nu känns det äntligen som om det blivit vår! Efteråt gick vi hem till mig och hade det trevligt och nu sitter jag här, Freja har gått hem och jag ska börja plugga på min eng uppgift.. peppad nu under lovet? NEJ

Gårdagen-med-Isa

På kvällen begav jag mig till Södra station där jag skulle hjälpa Isa att passa en två-åring. Dock passade aldrig jag henne eftersom hon redan sov när jag kom dit. Efter att föräldrarna till barnet kommit hem åkte jag och Isa hem till henne där vi direkt när vi kom innanför dörren började göra te (som vanligt när vi är hos henne) :)
Det blev en trevlig kväll med te och godsaker framför Desperate Housewives!



My-new-haircut


Sanna och jag igår innan jag åkte för att hjälpa Isa med två-åringen!

Saknar-Gotland

Idag har jag klippt mig som jag skrev igår. Resultatet blev bra och jag är nöjd. För- och efter bild kommer senare! När jag var klar åkte jag hem till Sanna där jag fortfarande är och kollar på bilder från när vi var på Gotland på höstlovet. Ikväll ska jag hjälpa Isa att babysitta en två-åring. Det ska bli roligt eftersom jag älskar barn, hehe. Bjuder på lite bilder från Gotland :)












Ett-gott-skratt-förlänger-livet

Dagen har tillbringats i Tyresö med dessa sköna brudar!
Just nu befinner jag mig hemma hos Sharna där jag också ska sova ikväll :) Länge sedan vi sågs sist så det ska bli jättekul. Imorgon ska jag klippa mig klockan ett, förväntansfull över hur resultatet blir! Kommer inte kunna skriva mer ikväll så vi hörs imorgon!

CONGRATS!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN UNDERBARA DU! HOPPAS DU FÅR EN TOPPENFIN FÖDELSEDAG MED MÅNGA BRA PRESENTER.

För övrigt - God morgon! Jag och Nicole ligger fortfarande kvar i sängen och drar oss.
Strax ska vi äta frukost, resterna från pannkakorna jag och Isa gjorde här om dagen. Mumsigt!


STOP-THIS-TRAIN





John Mayer Stop this train
Som sagt spenderade jag min dag i stan tillsammans med Sanna. Köpte ett linne och ett nagellack, kollade också på ett par snygga shorts från Top Shop, men de fick tyvärr inte följa med mig hem denna gång eftersom jag inte hade tillräckligt mycket pengar :( Om cirka en timme ska jag åka till Årstsaberg för att träffa Nicole, som också ska sova hos mig ikväll. Ser ut att bli en toppenkväll!

THE-MOVIE

Min dag har bestått av biobesök av filmen Alice In Wonderland som hade världspremiär idag! Det blev ingen 3D, hehe kanske lite dumt att försöka boka 3D samma dag som premiären, för mig men jag tycker ändå att filmen var.... SUUUUUPERBRA!!!! :)


Stan-med-Sanna


Phoenix Lisztomania

Upp-och-ner, ner-och-upp


Äntligen slipper jag frysa om mina fötter, har traskat runt med dessa sköna tofflor hela dagen. 
Sedan Isa gått har jag tagit det lugnt här hemma, för det mesta legat i sängen under täcket för att det varit så fruktansvärt kallt. Ikväll stannar jag hemma eftersom jag känner mig trött och lite seg, men det blir kul eftersom jag ska titta på Desperate Housewives som har premiär igen om 2 minuter :) Nu blev jag sugen på te, ha en bra kväll!


Dagens-upptäckt


- STÄLL ALDRIG EN LAMPA LUTAD MOT VÄGGEN..

Tidsfördriv

En bild på dig som liten

En bild på den som står dig närmast

En bild på dig utomlands

En bild på den du alltid har roligt med

En bild på en gammal vän

En bild på dig och några vänner

En bild du tycker om

En bild på det du saknar

En bild på den som alltid ställer upp

En bild på dig och en barndomsvän

En bild på dina föräldrar (Den enda bilden som finns då de var tillsammans)

En bild på den som gör dig glad

En bild på din nyaste vän






DÖÖÖÖÖR-AV-SKRATT


Morning

Nu har vi vaknat till liv igen! Vi gick upp vid tolv, halv ett tiden och gjorde världens största frukost med pannkakor (varför blir det alltid dubbelt så många pannkakor än vad det står i receptet att det ska bli?) med glass, sylt, citron, socker och kanel :) och massor med hallon och jordgubbssmoothie! En riktig dunderfrukost :) 


Filmtime



Har sett filmen ett antal gånger. Nu blir det en favorit i repris, god natt!

MYS

Kvällen som var menad att bli en partykväll slutade som filmkväll då helt enkelt ingen var peppad för party!
Nu befinner vi oss hemma hos Martha P vilket resulterade en enormt stor hög med daimpapper och tomma smoothieglas (hehe)!

Going-out

Nu är vi på utgång! Ha en SUPERDUUUPERKVÄLL ALLIHOPPA!!



Hej-mars

Trevligt att jag och Isa bestämt oss för att göra en blogg tillsammans, ska bli kul att se hur det går. Ikväll blir det fest och efter det ska Isa sova hos mig! Ett stort minus är vädret utanför mitt fönster. Kan det bli vår någon gång? Nu ska jag laga min lunch och sedan duscha. Puss och kram cykelram

Come on, det är mars och snöar så här mycket?!


The-Day

Idag blir en sån där härlig slappdag då man vaknar kl ett och bara ligger i sängen och drar sig en timma innan man går upp för att äta frukost framför tvn! I eftermiddag ska jag möta upp min kära vän MP- Martha Paula och senare blir det PAAAARTYYYY!...Nu ska jag försöka vara lite effektiv framför datorn och jobba på bloggdesignen lite!


RSS 2.0